Over mr. P.A. Kerkhof

Paul Kerkhof, afkomstig uit een familie van ondernemers in het transport, kan bogen op ruimschoots 25 jaar ervaring op het gebied van juridische advisering in de advocatuur en in het bedrijfsleven. Na eerst enkele jaren als juridisch adviseur in de transportbranche actief geweest te zijn, maakte Paul in 2002 de overstap naar de advocatuur. Omdat de transportbranche bleef trekken, ging Paul vervolgens in 2007 aan de slag bij een beursgenoteerde Nederlandse logistiek dienstverlener. Hij zat daar dicht op de business en was nauw betrokken bij overnames, strategische samenwerkingen en het opzetten van nieuwe operationele initiatieven. Na een aantal jaren in het bedrijfsleven, is Paul sinds 2009 weer werkzaam in de advocatuur. Sinds eind 2020 met zijn eigen kantoor.

De stijl van Paul kenmerkt zich door zijn praktische en no nonsens benadering. Paul doet niet onnodig ingewikkeld en stáát voor zijn zaak en zijn klanten. Hij is kritisch, vraagt dóór en houdt van duidelijke taal.

Paul is naast advocaat, ook curator in faillissementen die door de rechtbank Zeeland-West-Brabant zijn uitgesproken. Tevens is hij als docent faillissementsrecht verbonden aan ESAA, Erasmus School of Accounting & Assurance van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Paul is lid van meerdere specifiek vakgerelateerde verenigingen, waaronder de Vereniging Insolad (voor Insolventierecht advocaten) en de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Neem vrijblijvend contact op met Paul. Hij staat u graag te woord!

E-mail: p.kerkhof@verba-advocatenkantoor.nl

https://www.verba-advocatenkantoor.nl/wp-content/uploads/2021/01/VERBA_logo_kader-160x160.png
Baronielaan 23, 4818 PA Breda
Postbus 5640, 4801 EA Breda