Over het kantoor

Verba Advocatenkantoor is het advocatenkantoor van Paul Kerkhof, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Baronielaan in Breda. De landelijke praktijk richt zich met name op de vakgebieden arbeidsrecht, faillissementsrecht en huurrecht. Het kantoor staat voor praktische oplossingen, duidelijke taal en eerlijke adviezen.

Het kantoor bedient ondernemers, werkgevers en werknemers. Verba adviseert, begeleidt en procedeert in individuele en collectieve ontslagzaken, over medezeggenschap- en ondernemingsraadkwesties, bij reorganisaties en inzake concurrentie- en relatiebedingen. Werkgevers die het kantoor bijstaat bevinden zich in diverse sectoren, maar met name in de retail- en supermarktbranche, transport en logistiek en industrie en metaal. Ook (semi-)overheidswerkgevers weten het kantoor te vinden.

Ook is het kantoor actief op het gebied van het faillissements- en insolventierecht. Het behandelt faillissementen die door de Rechtbank Zeeland-West-Brabant zijn uitgesproken. Het kantoor adviseert ondernemers die failliet (dreigen te) gaan in het voortraject naar een dergelijk faillissement alsmede bij doorstarts en bijvoorbeeld in kwesties van bestuurdersaansprakelijkheid tegen curatoren.

Verba is er niet alleen om juridische problemen op te lossen, maar ook om deze vóór te zijn. Het kantoor fungeert voor veel van haar relaties als vaste adviseur, klankbord en gespreks- en sparringpartner. Bijvoorbeeld voor het toetsen van ideeën of bij het formuleren en invoeren van nieuw beleid.

Neem contact met ons op. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en oriënterend adviesgesprek!

https://www.verba-advocatenkantoor.nl/wp-content/uploads/2021/01/VERBA_logo_kader-160x160.png
Baronielaan 23, 4818 PA Breda
Postbus 5640, 4801 EA Breda